Zakelijk en duurzaam afvalbeheer

Een betrouwbare partner voor al uw afval, dat is wel zo fijn!

In de maatschappij waarin we leven, wordt het belang van duurzaam afvalbeheer steeds groter. Daarnaast eist de klant waarvoor u (op projectmatige basis) werkt een strakke planning van u als aannemer, bouwbedrijf, hovenier, etc. Het is dan prettig om een partner te hebben die 24/7 voor u klaarstaat om mee te denken om de klus of het project soepel te laten verlopen. Hoe eerder wij betrokken worden bij uw project, hoe meer wij kunnen meedenken, zodat u geen moment zonder afvalcontainer staat.

Afvalcontainer Noord Nederland, de flexibele partner die met u meedenkt

Wij zijn een flexibel bedrijf en we hebben een klein team wat denkt in mogelijkheden. We streven er naar om elke uitdaging op het gebied van afval, samen met u op te lossen. Op de website ziet u voornamelijk de 3 m³, 6 m³ en 10 m³ containers. Wij kunnen ook grotere containers leveren. Wij maken na een (telefonische) kennismaking graag een offerte op maat voor u.

Naast de afzetcontainers containers bieden wij ook rolcontainers met ledigingsservice aan. Hiervoor kunt u terecht op de pagina rolcontainers.