Over ANN

Wie zijn wij?

Welkom bij Afvalcontainer Noord Nederland (ANN). Een bedrijf, ontstaan vanuit een passie voor recycling, transport en dienstverlening.

Ik ben Bas de Kok, 33 jaar oud en al vanaf jongs af aan actief in het afval. Mijn eerste baan was het sorteren van afval bij een grote afvalverwerker. Eerst met de hand en later met kranen en shovels. Daarna heb ik ook een periode op de portaalauto gereden.

Toch ben ik als ‘chauffeurszoon’ toch eerst een paar jaar buitenland gaan rijden met stukgoederen en gekoeld transport, maar de passie voor het afval en de sociale contacten bleef ik missen.

Toen ik later de kans kreeg om terug te gaan het afval in heb ik geen moment getwijfeld. Nadat ik mij hierin weer helemaal thuis voelde was het een logische stap om een eigen portaalauto te kopen.

Vol vertrouwen en enthousiasme heb ik samen met mijn vrouw, Angelique, Afvalcontainer Noord Nederland opgericht. Zij is momenteel parttime actief voor ANN. Daarmee is onze droom om samen aan hetzelfde doel te werken, werkelijkheid geworden.

Bas de Kok met een rolcontainer

De start van Afvalcontainer Noord Nederland (ANN)

Regelmatig neem ik onze oudste dochter, Charlotte, mee op de vrachtwagen. Als ik de vrachtwagen start weet ze niet hoe snel zij bij de deur moet gaan staan. Onze jongste dochter, Rosanne, is nog te jong om mee te gaan. Wij hopen dat ook zij net zoveel plezier gaat krijgen in het werk als de rest van ons gezin heeft.

Bij ANN houden we het graag persoonlijk

Wij houden van korte lijnen en open communicatie. U zegt hoe u het hebben wilt en dan kunnen wij aangeven wat we kunnen doen en hoe wij het voor u uit kunnen voeren. Dat persoonlijke contact met mijn klanten is iets wat ik heel erg belangrijk vind. Ik weet graag wat er speelt, zodat ik ook weet hoe ik bij kan dragen aan een oplossing. Daarom ga ik bij de klanten die regelmatig bestellen, regelmatig even een kijkje nemen en een praatje maken.

Wil je ANN volgen? Ga dan naar onze Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alles omtrent Afvalcontainer Noord Nederland. Zo worden er foto’s, nieuwtjes en aanbiedingen gedeeld op onze Social Media kanalen.

Heb jij al een keer een container gehuurd of gespot en heb je daar nog een toffe foto van? Dan zouden wij die natuurlijk graag ook zien! Stuur ze gewoon via WhatsApp 06-38095778 of e-mail naar info@afvalcontainernoordnederland.nl