Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van onze projecten, de ontwikkelingen binnen ons bedrijf en belangrijke updates in de afvalverwerkingssector. Heeft u vragen over een artikel? Neem dan even contact met ons op.

  • Afval scheiden kan al direct voor de deur

    Bij een grote verbouwing komt veel kijken, niet in de laatste plaats het effectief scheiden van afval. Wij hebben recentelijk een klant in Hoogeveen geholpen die direct voor de deur het afval kan scheiden dankzij onze containers. Deze klant heeft gekozen voor een 10 kuub bouw- en sloopcontainer en een 10 kuub puincontainer.

  • Heeft u ons al gespot bij de Rabobank?

    Misschien heeft u het al gezien: voor het oude pand van de Rabobank hebben wij een afvalcontainer geplaatst. Dit gebouw ondergaat een flinke transformatie, omdat de Rabobank gaat verhuizen en er een nieuwe eigenaar intrekt. Bij zo'n grote verbouwing komt natuurlijk veel afval kijken, waaronder een aanzienlijke hoeveelheid vloerbedekking.

  • Bij een grote verbouwing komt veel afval kijken

    Bij een grote verbouwing komt veel afval kijken, en dat geldt zeker voor de nieuwe sportschool die momenteel wordt gebouwd. De verbouwing is in volle gang en brengt de nodige uitdagingen met zich mee, waaronder het efficiënt afvoeren van het afval. Voor dit project hebben wij onze container op de parkeerplaats van Sanisale mogen plaatsen.