Rode Elbe Split

Rode Elbe Split- Afvalcontainer Noord Nederland

Rode Elbe split

Dit prachtige split is beschikbaar in de formaat 8-16 mm, perfect voor diverse projecten zoals tuinpaden, opritten en sierbestrating.

€91,- incl. BTW

Per 1.000 kilo en exclusief transportkosten

Bestellen op aanvraag

Bij ANN kunt u voor Rode Elbe Split een offerte aanvragen. Klik hieronder op de knop “Offerte aanvragen”. U kunt ons ook altijd even bellen via 085-049 24 07. Wij stellen de offerte dan voor u samen inclusief transportkosten.

Rode Elbe split – Een kleurrijke en duurzame keuze voor uw tuin en oprit

Bent u op zoek naar een opvallende en duurzame grindsoort? Bij Afvalcontainer Noord Nederland (ANN) kunt u Rode Elbe split bestellen, een uitstekende keuze voor zowel decoratieve als functionele toepassingen. Dit prachtige split is beschikbaar in de formaat 8-16 mm, perfect voor diverse projecten zoals tuinpaden, opritten en sierbestrating.

Waarom kiezen voor Rode Elbe Split?

Rode Elbe split is een natuursteen afkomstig uit de Elbe-regio en staat bekend om zijn heldere rode kleur en duurzame eigenschappen. De levendige kleur voegt een unieke en aantrekkelijke uitstraling toe aan uw buitenruimte. Daarnaast is Rode Elbe split zeer hard en duurzaam, waardoor het jarenlang meegaat zonder aan kwaliteit in te boeten. Het is ook onderhoudsvriendelijk en helpt onkruidgroei te verminderen.