Limburgs Grind

Limburgs grind - Afvalcontainer Noord Nederland

Limburgs grind

Dit grind is verkrijgbaar in verschillende formaten: 8-16 mm en 16-22 mm, ideaal voor diverse toepassingen zoals opritten, tuinpaden en decoratieve elementen.

€91,- incl. BTW

Per 1.000 kilo en exclusief transportkosten

Bestellen op aanvraag

Bij ANN kunt u voor Limburgs Grind een offerte aanvragen. Klik hieronder op de knop “Offerte aanvragen”. U kunt ons ook altijd even bellen via 085-049 24 07. Wij stellen de offerte dan voor u samen inclusief transportkosten.

Limburgs grind – Een veelzijdige keuze voor de tuin en oprit

Bent u op zoek naar een stijlvolle en duurzame oplossing voor uw tuin of oprit? Bij Afvalcontainer Noord Nederland (ANN) kunt u Limburgs grind bestellen, een populaire keuze vanwege zijn natuurlijke uitstraling en veelzijdigheid. Dit grind is verkrijgbaar in verschillende formaten: 8-16 mm en 16-22 mm, ideaal voor diverse toepassingen zoals opritten, tuinpaden en decoratieve elementen.

Waarom kiezen voor Limburgs grind?

Limburgs grind staat bekend om zijn fraaie kleurenmix en natuurlijke oorsprong uit Limburg. De verschillende grijstinten zorgen voor een tijdloze en fijne uitstraling die mooi past bij in de tuin of oprit. Het grind is niet alleen mooi, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Het voorkomt onkruidgroei en blijft jarenlang in topconditie.