Granietsplit

Granietsplit - Afvalcontainer Noord Nederland

Graniet split

Dit hoogwaardige split is beschikbaar in het formaat 8-16 mm, ideaal voor verschillende projecten zoals tuinpaden, opritten en sierbestrating.

€97,- incl. BTW

Per 1.000 kilo en exclusief transportkosten

Bestellen op aanvraag

Bij ANN kunt u voor Granietsplit een offerte aanvragen. Klik hieronder op de knop “Offerte aanvragen”. U kunt ons ook altijd even bellen via 085-049 24 07. Wij stellen de offerte dan voor u samen inclusief transportkosten.

Graniet split – Duurzaam en veelzijdig voor uw tuin en oprit

Bent u op zoek naar een robuuste en esthetisch aantrekkelijke grindsoort voor uw tuin of oprit? Bij Afvalcontainer Noord Nederland (ANN) kunt u Graniet split bestellen, een uitstekende keuze voor zowel decoratieve als functionele toepassingen. Dit hoogwaardige split is beschikbaar in het formaat 8-16 mm, ideaal voor verschillende projecten zoals tuinpaden, opritten en sierbestrating.

Waarom kiezen voor Granietsplit?

Graniet split is een natuursteen die bekend staat om zijn hardheid en duurzaamheid. De grijze en roze tinten van het graniet zorgen voor een stijlvolle en tijdloze uitstraling die perfect past bij elke buitenruimte. Bovendien is Graniet split zeer onderhoudsvriendelijk en helpt het effectief onkruidgroei te voorkomen. Door de hoge dichtheid blijft het grind goed op zijn plaats liggen, zelfs bij intensief gebruik.