Eco Brekerzand

Eco Brekerzand - Afvalcontainer Noord Nederland

Eco Brekerzand

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke en effectieve oplossing voor uw bestratingsprojecten? Dit hoogwaardige zand is perfect voor het invegen van voegen tussen bestrating en biedt uitstekende stabiliteit.

€25,- incl. BTW

Per 1.000 kilo en exclusief transportkosten

Offerte aanvragen

Bij ANN kunt u Eco Brekerzand eenvoudig op aanvraag bestellen. Neem contact met ons op via 085-049 24 07 om uw bestelling door te geven. Wij zorgen voor dan voor een factuur met de transportkosten.

Eco Brekerzand – De duurzame keuze voor uw bestrating

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke en effectieve oplossing voor uw bestratingsprojecten? Bij Afvalcontainer Noord Nederland (ANN) kunt u Eco Brekerzand bestellen, een duurzame keuze voor onder andere terrassen, opritten en tuinpaden. Dit hoogwaardige zand is perfect voor het invegen van voegen tussen bestrating en biedt uitstekende stabiliteit.

Waarom kiezen voor Eco Brekerzand?

Eco Brekerzand is gemaakt van gerecycled materiaal, wat het een milieuvriendelijke keuze maakt voor uw projecten. Het zand heeft een grove structuur, waardoor het uitstekend geschikt is voor het opvullen van voegen en het stabiliseren van bestrating. Dit voorkomt onkruidgroei en draagt bij aan een langere levensduur van uw bestrating. Bovendien zorgt de grove structuur ervoor dat water gemakkelijk kan wegvloeien, wat plassen voorkomt.