Basaltsplit

Basaltsplit - Afvalcontainer Noord Nederland

Basaltsplit

Dit hoogwaardige split is beschikbaar in verschillende formaten: 8-16 mm, 16-22 mm en 16-32 mm, ideaal voor uiteenlopende projecten zoals opritten, tuinpaden en sierbestrating.

€107,- incl. BTW

Per 1.000 kilo en exclusief transportkosten

Bestellen op aanvraag

Bij ANN kunt u voor Basaltsplit een offerte aanvragen. Klik hieronder op de knop “Offerte aanvragen”. U kunt ons ook altijd even bellen via 085-049 24 07. Wij stellen de offerte dan voor u samen inclusief transportkosten.

Basaltsplit – Duurzaam en stijlvol voor uw tuin en oprit

Bent u op zoek naar een robuuste en stijlvolle grindsoort voor uw tuin of oprit? Bij Afvalcontainer Noord Nederland (ANN) kunt u Basaltsplit bestellen, een perfecte keuze voor zowel decoratieve als functionele toepassingen. Dit hoogwaardige split is beschikbaar in verschillende formaten: 8-16 mm, 16-22 mm en 16-32 mm, ideaal voor uiteenlopende projecten zoals opritten, tuinpaden en sierbestrating.

Waarom kiezen voor Basaltsplit?

Basaltsplit is een vulkanisch gesteente dat bekend staat om zijn harde en duurzame eigenschappen. De diep donkere kleur geeft uw buitenruimte een moderne en elegante uitstraling. Daarnaast is Basaltsplit bijzonder onderhoudsvriendelijk en helpt het effectief tegen onkruidgroei. Door de hoge dichtheid blijft het grind goed op zijn plaats liggen, zelfs bij intensief gebruik.