Ardennersplit

Ardennersplit

Dit stijlvolle en duurzame split is beschikbaar in verschillende formaten, namelijk 8-16 mm en 16-22 mm. Perfect voor diverse toepassingen zoals tuinpaden, opritten en sierbestrating.

€107,- incl. BTW

Per 1.000 kilo en exclusief transportkosten

Offerte aanvragen

Bij ANN kunt u voor Ardennersplit een offerte aanvragen. Klik hieronder op de knop “Offerte aanvragen”. U kunt ons ook altijd even bellen via 085-049 24 07. Wij stellen de offerte dan voor u samen inclusief transportkosten.

Ardennersplit – De perfecte keuze voor uw tuin of oprit

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardig en esthetisch aantrekkelijk grind voor uw tuin of oprit? Bij Afvalcontainer Noord Nederland (ANN) kunt u terecht voor Ardenner split grijs. Dit stijlvolle en duurzame split is beschikbaar in verschillende formaten, namelijk 8-16 mm en 16-22 mm. Perfect voor diverse toepassingen zoals tuinpaden, opritten en sierbestrating.

Waarom kiezen voor Ardennersplit grijs?

Ardennersplit is een natuursteen afkomstig uit de Ardennen. Het heeft een fraaie grijze kleur die moeiteloos past bij elke omgeving. Het materiaal is zeer hard en duurzaam, waardoor het jarenlang meegaat zonder aan kwaliteit in te boeten. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden en helpt het onkruidgroei tegen te gaan. Wij zorgen ervoor dat de gewenste hoeveelheid snel en efficiënt bij u voor de deur wordt afgeleverd. Of u nu in Overijssel, Drenthe, Groningen of Friesland woont, wij staan voor u klaar!